Slideshow


Klaproosstraat 12 Sint Piet...OVERSTEKEN EN  KORNISSEN IN...OVERSTEKEN EN  KORNISSEN IN...Vieilli Blauw GesmoordSTORMPAN 993 MAT GEGLAZUURD...OVERSTEKEN EN  KORNISSEN IN...OVERSTEKEN EN  KORNISSEN IN...Metaal gelakte Ecopanelen A...Vernieuwen dakbedekking + b...RIJSTRAAT 20 DENDERWINDEKE 4

Wat doen we?

Alle soorten dakbedekkingen, pannen, natuurleien of kunstleien, tegelpannen alsook daken in zink zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Platte daken in roofing of EPDM rubber met of zonder isolatie.

Gevelbekleding met leien of ecopanelen met of zonder isolatie.

Zinkwerken : hanggoten in zink of koper, uitwerken van kornissen in zink of koper alsook hellende daken in zink staande naad.

Bekleden van dakoversteken en kornissen in PVC alle Ral kleuren of in Trespa  Ral kleuren, tevens mogelijk idem kleur ramen.

Bij renovatie gespecialiseerd  in het vernieuwen van dakconstructie  met of zonder isolatie.

Isoleren van zolder met de nodige attesten om in orde te zijn voor de wetgeving om in aanmerking te komen voor de premie.

 

Onze offertes zijn tevens gratis en vrijblijvend.

Bij een offerte voor verzekeringen ( bij storm of brandschade .. ) wordt er een kleine administratieve kost gevraagd die nadien in mindering gebracht zal worden bij de originele faktuur na uitvoering van de werken.

 
Powered by StormCell!®.